Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ana Alcazar online shop

Ana Alcazar online shop

Exclusief, elegant en perfect, dat zijn de jurken van Ana Alcazar online shop. Het modelabel uit München is ervan overtuigd dat geen twee vrouwen hetzelfde zijn. Individualiteit en exclusiviteit staan hoog in het vaandel van de Duitse ontwerpers. De elegante Ana Alcazar jurken zijn dan ook leverbaar in diverse stijlen, die allemaal te vinden zijn in onze webshop!

Vrouwelijkheid in al haar kleuren

De absolute klassieker in de damesmode is en blijft de jurk. Al sinds de oudheid is de jurk hét symbool van pure vrouwelijkheid. De Ana Alcazar jurken zijn populairder dan ooit, omdat ze een eindeloze veelzijdigheid in vorm, kleur en materiaal hebben.

Ondanks de grote verscheidenheid in vorm, kleur en materiaal, is de rode draad in collecties altijd duidelijk herkenbaar: opvallen, zonder op te dringen.

Cadeaubonnen - Ana Alcazar online shop

De cadeaubonnen van Oh’ Jackie zijn onbeperkt geldig. Ze zijn te verkrijgen in €25 of een veel fout daarvan. De cadeaubonnen worden opgestuurd naar een adres van uw keuze. Ze bevatten een unieke code die geactiveerd kan worden tijdens het bestelproces.

Er wordt op cadeaubonnen of de aankopen die daarop zijn gedaan geen geld terug gegeven, maar een tegoedbon met de waarde van het bedrag van aankoop of een restbedrag bij eventuele aankoop waarvan de waarde minder was dan de cadeaubon.

Over Oh’ Jackie

Een toonaangevende webshop vol met elegante jurkjes voor vrouwen die weten waar ze voor staan. Dat is Oh’ Jackie. Met onze jurkjes loop je er altijd en overal goed bij!

“Oh’ Jackie laat je opvallen, zonder op te dringen.”

Weet je niet precies welk jurkje goed bij jou staat? Dan helpt ons team je graag verder! Voor alle persoonlijke hulp kunt u bij ons terecht. Met onze grote scala aan jurkjes, kunnen we zeker de jurk vinden die jou laat stralen.