Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Auraliet 23 trommelsteen zeldzame energie gevende steen 2,5- 4 CM

Snel overzicht

De zeldzame Auraliet 23 lijkt qua uiterlijk heel erg op de Amethist, maar is in vergekijk met de Amethist haar echt de baas met haar 23 veschillende mineralen die ze in haar heeft. Ze heeft een mooie paarse kleur. Het is een oeroude (1,2 miljard jaar oud!) steen die wordt gevonden in het hoge noorden van Canada.


Ze heeft een hele hoge energie die diep doorwerkt op de Aura en ook alle Chakra's.


Deze steen is echt een wonder, met haar krachtige energie geeft zo jou precies voldoende engie op de plaatsen waar je het nodig hebt maar nooit meer dan je aankan.


De Auraliet 23 geeft een heerlijk gevoel van rust en maakt je hoofd leeg. Ideal om mee te mediteren omdat het je terug brengt naar een nulpunt vanwaaruit je makkelijker connectie kan maken met engelen of andere spirituele begeleiders en gidsen.


De Auraliet 23 brengt alle chakra's goed in balans en helpt je blokkades in de chakra's op te heffen. Ook helpt het dus met de energie beter te laten doorstromen. Ook helpt de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam een beetje.


Auraliet 23 maakt je hoofd vrij en geeft een diep gevoel van rust en welzijn en brengt je terug naar je nulpunt. Van hieruit maakt het een connectie met hogere energieën en een universeel bewustzijn en kun je bijvoorbeeld contact krijgen met spirituele gidsen of begeleiders.


De Auraliet 23 is een krachtige zeldzame combinatiesteen en bevat minimaal 17 van de volgende 23 mineralen: titaniet, cacoxeniet, lepidocrosiet, ajoiet, hematiet, magnetiet, pyriet, goethiet, pyrolusiet, goud, zilver, platina, nikkel, koper, ijzer, limoniet, sfaleriet, covelliet, chalcopyriet, gialiet, epidoot, borniet en rutiel.Hoe reinig- en laad je de Auraliet 23 op:


Reinigen: De steen kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water en fel zonlicht. Ook kan de steen beter niet met zout gereinigd worden.


Opladen: Leg de steen op een bedje van bergkristal of leg het een nachtje in het maanlicht.Auraliet 23 trommelsteen zijn per stuk qua afmeting tussen de 2.5 en 4 cm groot en het gewicht varieert per stuk tussen ongeveer 15 gram tot 40 gram.


De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.Heb je goed de maattabel gecontroleerd bij het jurkje om in 1x jouw juiste maat te ontvangen?

Je draagt nu maat: Bestel van dit jurkje maat:

Fatal error: Call to a member function getSource() on boolean in /home/ohjackie/domains/ohjackie.nl/public_html/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Product.php on line 1393