Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestellen bij Oh’ Jackie doe je snel en simpel.


Stap 1 Heb je al een account bij Oh’ Jackie? Log dan in met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ’wachtwoord vergeten’ en je krijgt per e-mail een nieuw wachtwoord toegezonden. Ben je een nieuwe gebruiker dan moet je eerst een account aanmaken.

Stap 2 Onder het kopje Collectie vind je alle artikelen van Oh’ Jackie. Selecteer de artikelen die je wilt bestellen en kies (indien van toepassing) de gewenste maat.

Stap 3 Als je klaar bent met winkelen, klik je op ’Shopping Bag’ rechtsboven in het scherm. Er verschijnt een uitklapvenster. Klik onderin op de button ’Afrekenen’.

Stap 4 Als je tevreden bent over je keuze(s), vul je de gegevens in en klik je onderaan op ’Afrekenen’.

Stap 5 Kies de gewenste betaalmethode (IDEAL, MasterCard, Visa Maestro, Paypal, Vpay en voor in België Mr cash en Bancontant).

De verzendkosten in Nederland en Belgie zijn €6,95.

De kosten voor verzenden naar andere landen zijn (excl BTW):

Duitsland: €7,95 | Spanje: €12,50 | Frankrijk: €12,50 | Groot Britannië €12,50 

Stap 6 Is je bestelling correct? Klik dan op ’Bevestiging bestellen’. Je kunt nu afrekenen. Daarna ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling. Ook word je per e-mail op de hoogte gesteld zodra je bestelling is verzonden. De meeste artikelen hebben een levertijd van 1 - 7 werkdagen. Omdat sommige artikelen heel snel lopen moeten we vaak nabestellen, daarom is het lastig een exacte leverdatum aan te geven. heb jij je bestelling voor een ebapalde datum nodig, stuur dan een mailtje naar info@ohjackie.nl met daarin je bestelnummer en de uiterste datum wanneer je het nodig hebt en we gaanonze stinkende best doen om dat te realiseren voor je.

Tip: Mocht het bestellen, om wat voor een reden dan ook, niet lukken stuur dan een mailtje naar info@ohjackie.nl met daarin vermeld het artikel dat je wilde bestellen en je adresgegevens. Ik neem dan dezelfde dag nog contact met je op om de bestelling via mail en bankoverschrijving af te wikkelen. Zo heb je het dan toch nog super snel in huis!