Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alsof er niets aan de hand is.

Alsof er niets aan de hand is.

 

De zon schijnt weer heerlijk, alsof er niets aan de hand is

De kinderen lachen, maken hun huiswerk en spelen binnen, alsof er niets aan de hand is.

De mensen doen hun boodschappen, alsof er niet aan de hand is.

Tuintjes worden weer zomerklaar gemaakt alsof er niets aan de hand is.

Mensen gaan naar hun werk, of werken thuis alsof er niets aan de hand is.

 

Maar in de lucht hangt een spanning die iedereen voelt.

Mensen kunnen niet lekker samen op een terrasje zitten, naar het strand gaan of een wandeling in het bos maken en genieten van het voorjaar.

Kinderen kunnen niet naar school of buitenspelen met hun vriendjes. Leraren doen hun stinkende best om zover het kan de scholen digitaal door te laten gaan.

Je kan je boodschappen doen, maar met heel veel ruimte tussen jou en de andere mensen, oudere krijgen een speciaal uurtje, heel veel gewone winkels zijn dicht.

De bouwmarkten en tuincentra hebben het nu mega druk maar zouden eigenlijk ook dicht moeten om besmetting te voorkomen.

Mensen in de zorgsector, laboratoriums, vuilnisdiensten, supermarkten, politie, politici, posterijen, brandweer, leraren, vrijwilligers, etc etc, maken overuren, werken dubbele diensten om het land zo snel als mogelijk weer op de been te krijgen. Dit zijn de echte helden van nu!!!

 

Het zijn rare tijden, niemand weet wat er nog gaat komen, het enige wat we kunnen doen is rustig blijven en de richtlijnen van het kabinet opvolgen en oog houden voor elkaar.

 

En voor mij? Ik probeer Oh Jackie levend te houden om zo af en toe een leuke jurk te posten die online gekocht kan worden.Misschien niet relevant in de ze tijd voor de meeste mensen, maar het is het enige wat ik nog kan doen om zo te proberen nog iets te verkopen. Hopelijk werken ook de posterijen nog even door, zodat we nog een beetje door kunnen gaan, anders wordt het ook voor Oh Jackie zeer zwaar (onmogelijk) om het hoofd boven water te houden.

Lieve mensen als je dingen koopt, koop ze dan lokaal bij de kleinere winkeliers of webshops of in ieder geval bij Nederlandse bedrijven. Zo houden we het geld wat er nog in omloop is, binnen Nederland.

De grote bedrijven hebben allemaal een hele grote buffer en die redden het meestal wel, maar wij kleine ondernemers/ ZZP'ers hebben het zwaar, heel erg zwaar en we proberen allemaal te overleven.

Dus laten we elkaar proberen te steunen waar we kunnen.
So: By Local, By Dutch!!!

https://ohjackie.nl/collectie/new-arrivals.html

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.