Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Feestjurken bruiloft

Zoek je naar feestjurken bruiloft? Dan ben je bij Oh’ Jackie aan het juiste adres. We snappen dat het lastig is om de perfecte bruiloft jurk te vinden. Je wilt natuurlijk op vallen, maar niet op dringen. Het is bovendien niet jouw bruiloft.

Vind je het lastig om de geschikte jurk te vinden in het brede assortiment van Oh’ Jackie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte jurk!

De do’s van feestjurken bruiloft

Wat moet je vooral wel doen bij een bruiloft? Welke outfits zijn geschikt? Onderstaand hebben wij een aantal “regels” voor je opgesomd!

  • Kies een jurk die goed bij de tijd van het jaar past. Daarmee bedoelen de aarde tinten in de winter en de felle en pastel tinten in de zomer. Het is daarbij van belang dat de kleur matcht bij je haar- en huidskleur.
  • Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een print!
  • Zorg dat je niet te bloot gaat op zo’n dag. Een beetje decolleté en een beetje been mag, zolang het maar wel degelijk blijft.
  • Maak je outfit pas echt compleet met accessoires, kies voor subtiele sieraden, eventueel een sjaaltje en een mooie bij passende clutch.
  • Controleer daarnaast of er een specifieke dress code geldt, zoals een 'Bohemian' of juist meer chic; zo weet je zeker dat je gepast op de bruiloft zult verschijnen.

Persoonlijk advies van Oh’ Jackie

Vind je het echt lastig om je aan alle bovenstaande regels te houden en weet je echt niet welke jurk nou geschikt is voor jouw figuur? Geen probleem. De fashionistas van Oh’ Jackie hebben genoeg mode ervaring om jou op weg te helpen. Wij zijn van mening dat er voor iedere vrouw een perfecte jurk bestaat, dus ook voor jou!