Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Merken van Oh’ Jackie.

Toon alles - A - C - D - G - J - K - L - M - N - S - T - V - W - Z


Smashed Lemon

Smashed Lemon

Smashed Lemon kent iedereen vanwege hun super mooie en uitgesproken prints. Dit Nederlandse merk is perfect gemaakt voor het Hollandse figuur. Doordat de prints vaak wat opvallender zijn, houden ze de patroon van het jurkje vaak wat rustiger. Een perfecte combinatie dus. De maten van Smashed Lemon vallen normaal, dat is fijn, want dan kan je dus gewoon je eigen maat aanhouden.

Naar collectie Smashed Lemon

Sisters Point

Sisters Point is een Deens merk met meerder keren per maand een neiuwe collectie jurkjes warvn wij bij Oh Jackie de leukste jurkjes er voor jullie uithalen. Het populaire merk heeft een goede pasvorm en mooie stoffen en prints voor een betaalde prijs. Laat je verlijden door de nieuwste collecties en loop er altijd up to date bij.

Naar de collectie van Sisters Point

ShirlZ

ShirlZ

ShirlZ heeft echt een uniek concept. Doordat je de kragen en manchetten van de jurkjes en (body)blouses af kan halen en onderling kan wisselen, creëer je iedere keer je eigen unieke look die gezien mag worden. Met de doorknoop jurken heeft ShirlZ een jurkje dat ieder figuur flatteert en altijd elegant en tijdloos is. ShirlZ is flink aan het uitbreiden met nieuwe items, losse sets manchetten, rokjes en nog veel meer. En het leuke is, bij Oh’Jackie vind je de gehele collectie van ShirlZ!

Naar collectie ShirlZ