Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Nagellak 5ml transparant Depend O2 zuurstof doorlatend blanke nagellak-basecoat 033

Snel overzicht

De blanke nagellak van Depend O2 laat 30% meer zuurstof door dan normale nagellak en is ook te gebruiken als basecoat.
Deze Blanke-nagellak-Basecoat gebruik je onder je gekleurde nagellak zodat als je haar eraf haalt, je eigen nagel niet verkleurd is door het pigment dat vaak in nagellak voorkomt om de nagellak kleur te geven.

De meest simpele en goedkope manier om alvast de eerste stap te zetten in gezien worden, want een paar mooie handen en nagels zijn een visitekaartje voor iedere vrouw.

Over deze nagellak gebruik je de gekleurde nagellak van Depend O2 en samen met de Top Coat van Depend O2 vormen ze een mooi geheel.
Doordat al deze 3 producten zuurstof doorlatend zijn zijn hebben ze een positief effect op je eigen nagels.
De zuurstof doorlatende methode werkt alleen als je alle 3 de producten van dit merk gebruikt, zodra er een ander merk aan te pas komt, zal de werking teniet worden gedaan en geen zuurstof meer doorlaten.

Door de zuurstof doorlatende methode kan deze nagellakserie prima gebruikt worden op probleem-nagels zoals kalknagels of schimmelnagels, deze moeten wel nog gewoon behandeld worden het is GEEN kuur of behandel methode voor probleemnagels.
LET OP! Je probleem nagels gaan hier dus NIET van over, maar je kan ze wel even camoufleren.

Vanwege hygi├źnische redenen kunnen de basecoats, nagellakjes en de topcoats NIET retour gestuurd worden.

Heb je goed de maattabel gecontroleerd bij het jurkje om in 1x jouw juiste maat te ontvangen?

Je draagt nu maat: Bestel van dit jurkje maat:

Fatal error: Call to a member function getSource() on boolean in /home/ohjackie/domains/ohjackie.nl/public_html/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Product.php on line 1393