Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Nagellak 5ml transparant Depend O2 zuurstof doorlatend Topcoat 080

Snel overzicht

Deze Topcoat nagellak van Depend O2 laat 30% meer zuurstof door dan normale nagellak.
De Topcoat gebruik je over je gekleurde nagellak zodat deze goed beschermd is tegen stoten. Door de Topcoat blijft je gekleurde nagellak ook langer mooi en goed zitten

De meest simpele en goedkope manier om alvast de eerste stap te zetten in gezien worden, want een paar mooie handen en nagels zijn een visitekaartje voor iedere vrouw.

Onder deze nagellak gebruik je de gekleurde nagellak van Depend O2 en samen met de Base Coat van Depend O2 vormen ze een mooi geheel.
Doordat al deze 3 producten zuurstof doorlatend zijn zijn hebben ze een positief effect op je eigen nagels.
De zuurstof doorlatende methode werkt alleen als je alle 3 de producten van dit merk gebruikt, zodra er een ander merk aan te pas komt, zal de werking teniet worden gedaan en geen zuurstof meer doorlaten.

Door de zuurstof doorlatende methode kan deze nagellakserie prima gebruikt worden op probleem-nagels zoals kalknagels of schimmelnagels, deze moeten wel nog gewoon behandeld worden het is GEEN kuur of behandel methode voor probleemnagels.
LET OP! Je probleem nagels gaan hier dus NIET van over, maar je kan ze wel even camoufleren.

Vanwege hygi├źnische redenen kunnen de basecoats, nagellakjes en de topcoats NIET retour gestuurd worden.

Heb je goed de maattabel gecontroleerd bij het jurkje om in 1x jouw juiste maat te ontvangen?

Je draagt nu maat: Bestel van dit jurkje maat:

Fatal error: Call to a member function getSource() on boolean in /home/ohjackie/domains/ohjackie.nl/public_html/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Product.php on line 1393