Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hi!

Oh' Jackie (www.ohjackie.nl) is een toonaangevende webshop vol met stijlvolle jurkjes voor vrouwen die weten wat ze willen. De elegante stijl van ohjackie.nl is bedoeld om altijd en overal goed voor de dag te komen.
Stijlvol gekleed tijdens een speciaal etentje, je werk een sollicitatie of een vergadering. Maar ook naar een feest, een gezellig etentje of een avondje naar het theater.
Dàt is Oh' Jackie: de garantie dat je altijd indruk maakt. Op ohjackie.nl word je met regelmaat verrast door nieuwe musthave dresses in de collectie.
We helpen je als je het even niet meer weet, of als je gewoonweg geen tijd hebt om het allemaal zelf uit te zoeken. Weet je niet welke maat je hebt, wij helpen je. Zoek je iets wat je nergens kan vinden, bel - mail of app ons en wij gaan opzoek voor je. Weet je niet welk jurkje gepast is om te dragen tijdens een bijzondere gelegenheid, wij helpen je. Weet je niet wat past bij jou figuur, wij helpen je.
Kortom zoek je iemand om je persoonlijk te helpen, schroom dan niet en neem contact met ons op. Ik weet zeker dat wij je verder kunnen helpen.
Oh Jackie begrijpt je. Zij is net zo ambitieus en doelgericht als jij.
Als moeder én echtgenoot, zowel modern als klassiek, zowel spannend als zakelijk.
Wat een vrouw...

XOXO