Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

The Perfect Dresses for your party's.work.holiday.

Jurkjes waarin je er stijlvol uitziet en je op en top vrouw voelt. Mode voor  iedere vrouw  die zich goed en zelfverzekerd (willen) voelen. 


Hi!

Helaas is het zover, het doek is gevallen voor Oh Jackie.

Covid 19 heeft ons de das omgedaan.

Maar niet getreurt, tijd voor nieuwe uitdagingen, want waar er 1 deur sluit, gaat er ergens anders een deur open.

En hier hoort natuurlijk ook een MEGA OPHEFFINGSUITVERKOOP bij.

Prijzen die waanzinnig laag zijn voor kleding van hoogwaardige kwaliteit, wie wil dat nou niet.

Omdat de prijzen zo laag zijn en we er echt mee gaan stoppen kan je alleen niets meer terug sturen, volg daarom goed onze maattabellen die erbij staan en heb je toch nog twijfels,

mail ons dan info@ohjackie.nl met jouw vraag en wij proberen je zo goed als mogelijk van advies te voorzien.

Artikelen die in de opheffingsuitverkoop zijn gekocht kunnen dus niet worden terug gestuurd, doe je dat toch, dan wordt je retour NIET behandeld, gecrediteerd of weer terug gestuurd.

Bij alle producten die vallen onder d eopheffingsuitverkoop staat ook duidelijk omschreven dat het gaat om een artikel uit deze opheffingsuitverkoop.

Liefs, Mieke van Oh Jackie!

Je zal je misschien wel eens afvragen wie zit er achter zo een webshop en is ze wel betrouwbaar, tenminste dat is wat ik denk als ik een nieuwe webshop ontdek en vaak zie ik dan een standaard verhaaltje en weet ik eigenlijk nog niets.

Vooral betrouwbaarheid is belangrijk, want je geeft toch je geld uit aan een bedrijf dat je nog niet (zo goed) kent.

Daarom wil ik je wat over mijzelf vertellen:

Ik ben Mieke, ik  ben 51 jaar, ben getrouwd met Michel en we hebben 2 heerlijke kinderen, Michelle (14 jaar) en Max (8 jaar).

Voor mijn verjaardag heb ik een lang gekoesterde droom gekregen, in Juli 2020 krijg ik een hondje, een Jack Russel die we Vito gaan noemen!

Ik ben van karakter erg gestructureerd en hoog sensitief, wat soms een vloek en soms een zegen is.

Mode, voeding, gezondheid en hardlopen ( ook al ben ik niet de snelste) zijn mijn passies.

En ik ben de eigenaar en bedenker van Oh Jackie.

In de vroege jaren van de kinderen ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn businessplan, want van een vaag idee dat in je hoofd zit naar het daadwerkelijk omzetten in een bedrijf doe je niet zomaar.

Dit heeft dus ook echt wel wat tijd en energie gekost.

Ik kwam voor heel wat uitdagingen en vragen te staan en  er waren maar weinig mensen die me konden/ wilden helpen hiermee.

Met vallen en opstaan en alle hulp van mijn man ben ik dus begonnen aan dit avontuur: Oh Jackie.

Mijn wens was een webshop wilde beginnen met kleding, specifiek voor vrouwen in de leeftijdscategorie van 30 – 65 jaar.  

Voor vrouwen die iets extra’s nodig hebben in de vorm van een mooie jurk, broek, blouse, top, rok, jas of een hele nieuwe outfit, zodat ze beter in hun vel zitten op dat ene moment dat ze dat nodig hebben.

Want op sommige momenten kan je wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken.

Denk maar eens aan een belangrijke bespreking zodat je die leuke opdracht binnen kan halen, dat sollicitatie gesprek voor jouw droombaan, de video’s die je op gaat nemen om je bedrijf te promoten (dat moet ik binnenkort gaan doen en ik zie er nu al tegenop, voor de camera staan is niet helemaal mijn ding), dat bedrijfsfeestje, die dinerbespreking met een mogelijke nieuwe cliënt, een leuke netwerkborrel, of voor een cursus die binnenkort gaat volgen.

Maar ook voor dat etentje met die ene leuke man of vrouw, een avondje theater, de bruiloft van je beste vriendin of het afscheid van een dierbare.  

Dit zijn maar een paar voorbeelden van momenten waarbij je soms wel wat extra hulp en kracht in de vorm van een goede en passende outfit kan gebruiken.

Want iedere vrouw weet, als je er goed uitziet voel je je een stuk fijner.

Ik weet als geen ander hoeveel verschil in je mindset de juiste outfit kan maken (lees hier mijn verhaal over hoe ik zichtbaar werd).

Het hoeft echt niet haute couture, maatje 36 of een complete nieuwe garderobe te zijn.

Het gaat erom dat jij je fijn voelt in wat je draagt.

Het moet je kracht geven zodat jij de uitdaging van die dag net even wat makkelijker het hoofd kan bieden.

Dat lukt je niet in een te strak jurkje waarbij je continu je buik in moet houden, of in iets wat je eigenlijk nooit draagt.

Het is belangrijk dat je heel dicht bij jezelf blijft.

Je kan heus wel eens uit je comfortzone stappen, dat kan vaak heel prettig werken omdat je dan een soort van rol aan kan nemen, maar doe dat wel op de goed manier.

Met kleine veranderingen kom je vaak al heel ver. Een nieuwe basisjurk dat je eigenlijk overal naartoe aankan (denk eens aan een Little Black Dress) een jasje dat je zowel op je broeken als op een jurk kan dragen, de juiste panty’s, (nooit een huidskleur nemen die niet hetzelfde is als je eigen huidskleur op dat moment, dit is zomers namelijk anders dan in de winter) het liefste alleen maar zwarte panty’s, een mooie riem om je broek, je schoenen eens een keertje goed oppoetsen etc etc.

Is jouw eigen stijl normaal gesproken bijvoorbeeld romantisch, ga dan ook niet ineens helemaal over op een strakke (in jouw ogen saaie) corporate look, kies voor een outfit in zachte kleuren, echter zonder roesjes, strikjes of zoete printjes. Zo ben je nog steeds jezelf en voel je je nog steeds fijn in je outfit, maar ook net even wat zakelijker zodat je beter die rol aan kan nemen die je op dat moment nodig hebt om te bereiken waar je wilt zijn.

Je blijft jezelf maar komt net iets serieuzer over.

De Ton sur Ton look werkt altijd erg goed en dat kan voor alle stijlen!

Dit zijn voorbeelden waar ik je met de collectie van Oh Jackie en ons advies je mee wil helpen.

Dit is waarom ik met Oh Jackie ben begonnen, om andere vrouwen die, net als ik, bij tijd en wijle onzeker en soms zelf onzichtbaar zijn te helpen zodat ze zich weer fijn en gezien voelen.

Want als je je fijn voelt met wie je bent dan straal je dat ook uit en dan zal je zien gaan er zoveel meer deuren voor je open!

Liefs,

Mieke van Oh Jackie

Empowering Women