Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren 

Heb je besteld via onze eigen website: https://ohjackie.nl/ volg dan de volgende instructies:

Retourneren is voor eigen rekening.

Ons retourtermijn is 31 dagen.

1. Vul het retourformulier volledig in en leg deze samen met het artikel in de originele doos.

2. Alle labels dienen nog aan het artikel te zijn bevestigd en het artikel moet in dezelfde staat zijn als dat u het heeft ontvangen.

3. Plak de doos goed dicht.

4. Lever het in bij een DHL servicepunt als je een retourticket hebt gekocht via Oh Jackie. LET OP! Je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van je pakket,  bewaar het verzendbewijs met daarop de T&T goed totdat je retour helemaal is verwerkt door ons goed.

Het retouradres is:
Oh'Jackie Musthave Fashion
Krammer 8     3232HE Brielle

5. LET OP!!! RETOUREN DIE BIJ ONS BINNENKOMEN NA DE 31 DAGEN RETOURTERMIJN WORDEN NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN.

6. WIJ ACCEPTEREN UW RETOUR NIET WANNEER:

- Het artikel gewassen en/ of gedragen is

- De voorgeschreven gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd

- Het artikel beschadigd of vies is buiten onze schuld om

- Het artikel buiten de 31 dagen retour termijn bij ons binnen is gekomen

Heb je een bestelling gedaan bij https://ohjackie.nl/ via de verkoopsites Miinto of Bol.com log dan in op deze sites op je eigen account en volg de retourinstructies die daar gegeven worden. Stuur je je bestelling retour die je via deze sites hebt gedaan zonder een door hun uitgegeven retourticket, dan worden deze niet vergoed door Miinto, Bol.com of Oh Jackie.     

Het Retouradres is:
Oh'Jackie Musthave Fashion 
Krammer 8     3232HE Brielle

Terugbetaling 

Het aankoopbedrag van de bestelling wordt binnen 10 werkdagen nadat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, teruggestort middels de door u gebruikte betaalmethode. Afhankelijk van de bank die u heeft kan het dan nog 1 tot 3 werkdagen duren eer het op uw rekening is bijgeschreven. Wij kunnen het geld alleen terug storten via de door u gekozen betaalmethode. Betaalde verzendkosten worden alleen terug betaald mits alle artikelen retour worden gestuurd. Stuurt u een gedeelte van uw bestelling retour, of stuurt u uw bestelling in 2 pakketten of op verschillende momenten retour, dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

Omruiling

U kunt niet ruilen! Wilt u een andere kleur, maat of artikel, maak dan een nieuwe bestelling. Zo heeft u het ook sneller in huis!

Vragen?

Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met Oh'Jackie via +31 6202 505 08 of mail naar info@ohjackie.nl. U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Helaas hebben we op dit moment nog geen fysieke winkel waar je langs kan komen. Onze jurkjes en alle andere artikelen die we verkopen zijn voor nu dus alleen nog via onze online shop te kopen. Voordeel is natuurlijk wel dat we dus 24/7 open zijn en je kan shoppen vanuit je luie stoel. Het is  vanaf heden wel mogelijk om een afspraak te maken om bij ons op kantoor de door u van tevoren aangegeven jurkjes te passen en met pin te betalen. Maak hiervoor een afspraak via info@ohjackie.nl. Let op! DIT KAN ALLEEN OP AFSPRAAK, JE KAN NIET ZOMAAR LANGSKOMEN!

Ben je het retourformulier kwijtgeraakt? Download deze dan hier