Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzenden met Oh’ Jackie.


Verzenden doet Oh' Jackie via DHL.

De verzendkosten in Nederland  onder de €75,00 zijn €6,50 incl BTW. Boven de €75,00 is verzenden gratis.

Kies je voor bezorging bij een DHL servicepunt dan krijg je een korting van €0,50.

De kosten voor verzenden naar andere landen onder de  €75,00 zijn (excl BTW):

België: €7,50 | Duitsland: €7,95 | Spanje: €12,50 | Frankrijk: €12,50 | Groot Britannië €12,50 

Betaalde verzendkosten worden alleen terug betaald mits alle artikelen retour worden gestuurd. Stuurt u een gedeelte van uw bestelling retour, of stuurt u uw bestelling in 2 pakketten of op verschillende momenten retour, dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

Er kan niet worden geruild. Wil je een ander artikel, een andere maat of andere kleur, plaats dan een nieuwe bestelling. je hebt het dan ook een stuk sneller in huis.

Alle artikelen hebben een levertijd  tussen de 1 en 7 werkdagen. Sommige artikelen gaan zo snel dat we ze na moeten bestellen bij de leverancier, daarom kunnen we geen exactere levertijd aangeven dan tussen de 1 en 7 werkdagen. Heb je je bestelling voor een bepaalde datum nodig, stuur ons dan even een mailtje (info@ohjackie.nl) of een appje ( 06-20250508) met je bestelnummer en de naam waaronder je besteld hebt en we gaan onze stinkende best doen om het zo snel als mogelijk te leveren.

Het is nu ook mogelijk om je pakketje op te halen bij ons. Maar alleen als dat afgesproken is met ons (email: info@ohjackie.nl of App: 06-20250508) Het afhaal adres is dan Krammer 8, 3232 HE Brielle. Je kan je pakketje dan bij de receptie ophalen. De eventuele verzendkosten die dan al in rekening zijn gebracht zullen uiteraard worden gecrediteerd.

Je kunt je pakket volgen via Track & Trace, jouw T&T code ontvang je in een email zodra het pakketje is verzonden.

Stuur een mail naar info@ohjackie.nl of bel tijdens kantooruren naar +31 (0) 85 078 7500 voor meer informatie.

Helaas hebben we op dit moment nog geen fysieke winkel waar je zomaar langs kan komen. Het is vanaf nu wel mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen en een aantal van tevoren doorgegeven jurkjes te passen. Je kan dan ook pinnen. Onze jurkjes en alle andere artikelen die we verkopen zijn voor nu dus verder alleen nog via onze online shop te kopen. Voordeel is natuurlijk wel dat we dus 24/7 open zijn en je kan shoppen vanuit je luie stoel.