Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzenden met Oh’ Jackie.


Verzenden doet Oh' Jackie via DHL.

Verzenden binnen Nederland en Belgie is GRATIS boven de €25,00, daaronder is het €3,95

De kosten voor verzenden naar andere landen zijn (excl BTW):

Duitsland: €7,95 | Spanje: €12,50 | Frankrijk: €12,50 | Groot Britannië €12,50 

Er kan niet worden geruild. Wil je een ander artikel, een andere maat of andere kleur, plaats dan een nieuwe bestelling. je hebt het dan ook een stuk sneller in huis.

Alle artikelen hebben een levertijd  tussen de 1 en 8 werkdagen. Sommige artikelen gaan zo snel dat we ze na moeten bestellen bij de leverancier, daarom kunnen we geen exactere levertijd aangeven dan tussen de 1 en 8 werkdagen. Heb je je bestelling voor een bepaalde datum nodig, stuur ons dan even een mailtje (info@ohjackie.nl) of een appje ( 06-20250508) met je bestelnummer en de naam waaronder je besteld hebt en we gaan onze stinkende best doen om het zo snel als mogelijk te leveren.

Het is nu ook mogelijk om je pakketje op te halen bij ons. Maar alleen als dat afgesproken is met ons (email: info@ohjackie.nl of App: 06-20250508) Het afhaal adres is dan Krammer 8, 3232 HE Brielle. Je kan je pakketje dan bij de receptie ophalen. De eventuele verzendkosten die dan al in rekening zijn gebracht zullen uiteraard worden gecrediteerd.

Je kunt je pakket volgen via Track & Trace, jouw T&T code ontvang je in een email zodra het pakketje is verzonden.

Stuur een mail naar info@ohjackie.nl of bel tijdens kantooruren naar  +31 6 20250508 voor meer informatie.