Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wierookstokjes incl. wierookhouder Ka-fuh Daphne

Snel overzicht

Je bent in 1x klaar met deze heerlijk fris naar Peperboombloesem ruikende Japanse wierook van Ka Fuh!



Ze komt namelijk per doosje met een eigen wierookhouder. In ieder pakje zit bovenin een wierookhouder van 1,5 CM X 1,5 CM zodat je meteen kan genieten van deze subtiele geur en heerlijk tot rust kan komen. Ze is er ook in een heerlijke zomerse Lavendelgeur. Wie houdt daar nou niet van.



Gegevens volgens de fabrikant Ka Fuh: "De Quality Collection! Van een zeer goede kwaliteit wierook, de beste die Nippon Kodo in hun assortiment hebben. Japan heeft een eeuwenoude traditie van wierook maken en wierook offeren. Japanners zijn er van overtuigd dat je het beste dient te offeren voor Goden en Hemelse Wezens. Volgens de boeddhistische filosofie is het een vorm van vrijgevigheid die door de wet van oorzaak en gevolg een positief effect heeft op de persoon die vrijgevig is, op omstandigheden en op het elimineren van negatieve invloeden van buitenaf.



De geur van de kleine bloempjes van de peperboom geeft een voorjaarsgevoel.


Hoofdgeur: peperboombloesem. Brandduur: ongeveer 25 minuten."



Er zitten ongeveer 35 stokjes en een kleine wierookhouder van 1,5 CM X 1,5 CM in elk pakje.

Heb je goed de maattabel gecontroleerd bij het jurkje om in 1x jouw juiste maat te ontvangen?

Je draagt nu maat: Bestel van dit jurkje maat:

Fatal error: Call to a member function getSource() on boolean in /home/ohjackie/domains/ohjackie.nl/public_html/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Product.php on line 1393